Patrząc na cmentarzysko lasu koło Paradyża, gdzie dwa lata temu przeszedł podobny kataklizm i na filmy w Tv, z okolic Suszka, gdzie był usytuowany obóz harcerski, to aż nie potrafię sobie wyobrazić a nawet nie chcę myśleć, jaki koszmar przeżyli wszyscy jego uczestnicy. Mocno trzymam za WAS kciuki.
straszna tragedia współczuje rodzinie wysłali dzieci na obóz wieczny odpoczynek racz dać im panie
~Witek (Gość)
"Efekt oprysków samolotów NATO nieba nad Polską przynosi takie skutki . . Opryskują nas" - - - > A ja głupi myślałem że chłopaki z NATO tylko stonkę nam zrzucali a tu proszę jeszcze nas opryskują . To może w ramach rewanżu za to opryskiwanie my ich olejemy ?
Efekt oprysków samolotów NATO nieba nad Polską przynosi takie skutki . . Opryskują nas jak bydło to ma bezpośredni wpływ na pogodę a później się dziwimy ,że tyle zniszczeń i tragedii w tym kraju szczególnie gdy PIS rządzi te akcje sa nasilone co sam obserwuję. Każdy samolot który dokonuje oprysków nad Polska powinien być zestrzelony bez uprzedzenia. Dlaczego rząd pozwala truć nasze społeczeństwo?
i poczytajcie co się zrobiło z lodowcami w Alpach, dlaczego dociera do nas równikowe powietrze.
A po co nawiasy w numerze telefonu? Od 10 lat nie ma już numerów kierunkowych.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!